Deli z drugimi

Obvestilo – seznam potrebščin in delovnih zvezkov ter učbeniški sklad za leto 2024/2025

Seznam potrebščin in delovnih zvezkov za šolsko leto 2024/2025

Drage dijakinje, dragi dijaki.

Za vas smo pripravili seznam delovnih zvezkov in potrebščin, ki jih boste potrebovali za naslednje šolsko leto. Prilagamo vam povezavo do spletnega kataloga naših potrebščin, ki ga je za našo šolo pripravila Kopija Nova. Lahko se odločite za nakup pri njih, lahko pa v kateri koli drugi papirnici oziroma knjigarni (Mladinska knjiga, DZS, …).

Povezava do potrebščin in delovnih zvezkov Kopija Nova: Kopija nova

Seznam potrebščin in delovnih zvezkov najdete na naši spletni strani https://www.bts.si/dijaki/ucbeniski-sklad/ , prejeli ga boste pa tudi preko komunikacije v e-asistentu.

UČBENIŠKI SKLAD ZA ŠOLSKO LETO 2024/2025

Seznam učbenikov, ki jih lahko prejmete iz učbeniškega sklada, najdete na naši spletni strani, prejeli pa ga boste tudi preko komunikacije v e-asistentu.

Položnice za učbeniški sklad boste prejeli v mesecu juliju. Septembra bodo učbeniki pripravljeni za tiste, ki bodo položnico poravnali in tudi vrnili učbenike preteklega leta. Če učbenikov NE želite, mi to sporočite do 5. 7. 2024 na mojca.dominik@bts.si ali pokličite na 02/23 53 708, prav tako se name lahko obrnete, če imate druga vprašanja glede učbeniškega sklada.

Lep pozdrav!

Mojca Dominik, skrbnica učbeniškega sklada