Naravovarstvo
- Dejavniki, ki povzročajo degradirano okolje
- Delitev ekosistemov – učbenik
- Ekološke analize in monitoring
- Ekološke analize in monitoring – vzorčenje prsti
- Ekološke analize in monitoring – vzorčenje vode
- Ekološke analize in monitoring – vzorčenje zraka
- Ekoremediacije
- Ekosistemi – delovni zvezek
- Izvajanje dejavnosti v prostoru
- Izvajanje dejavnosti v prostoru – priloga
- Podnebne spremembe
- Pridobivanje biomase – učbenik
- Tehnologije OVE – učbenik
- Tehnologije OVE – delovni zvezek (Tatjana Đurasovič)
- Varstvo naravnih vrednot
Kmetijstvo in mehanizacija
- Čebelarstvo
- Ekološko kmetovanje
- Gradivo za izvajanje vaj
- Kalkulacije in spremljanje finančnega poslovanja
- Kalkulacije in spremljanje finančnega poslovanja – primer
- Kletarstvo
- Krmljenje goveda
- Mehanizacija v biotehniki
- Pletarstvo
- Pridelava in predelava grozdja
- Pridelava krme
- Rastlinska pridelava
- Varno delo s traktorjem
- Varstvo rastlin – ukrepi varstva rastlin
- Varstvo rastlin – varstvo okolja
- Varstvo rastlin – povzročitelji poškodb
- Zelenjadarstvo
Veterinarstvo
- Akvarijske ribice
- Anasteziologija
- Higiena živil živalskega izvora
- Kinologija
- Kirurgija in travmatologija
- Konjereja
- Laboratorijska diagnostika v veterini
- Laboratorijsko delo v veterini
- Laboratorijsko delo v veterini 2
- Niso samo besede
- Osnove farmakologije
- Recepcijsko delo
- Reja govedi, drobnice, prašicev in perutnine
- Splošna prehrana živali
- Vaje iz farmakologije
- Vaje iz patoloških procesov
Hortikultura
- Grajene sestavine zelenih površin
- Have fun with horticulture
- Hortikultura in krajina
- Oblikovanje in urejanje okolja z rastlinami
- Okolju prijazno varstvo rastlin
- Osnove hortikulturnega oblikovanja
- Osnove krajinarstva
- Osnove krajinarstva 2
- Osnove rastlinske pridelave 1
- Osnove rastlinske pridelave 2
- Osnove vrtnarske tehnologije
- Osnove vrtnarske tehnologije – zbirka delovnih listov
- Poročna floristika
- Poročna floristika – delovni zvezek
- Pridelava okrasnih rastlin – sobne rastline
- Pridelava zelenjadnic
- Pridelava zelenjadnic – delovni listi
- Pridelava zelenjave v zavarovanem prostoru
- Priprava in izdelava aranžerskega materiala 1
- Priprava in izdelava aranžerskega materiala 2
- Priprava in izdelava aranžmajev, šopkov in nasadkov
- Razumem likovni jezik
- Skrivnostni svet cvetličnih vezav
- Specialno varstvo rastlin
- Substrati, gnojila in hranila v vrtnarstvu
- Trajnostni razvoj v hortikulturi
- Umetnost je kul
- Umetnost za cvetličarje
- Upravljanje z vrtnarsko mehanizacijo
- Urejanje zelenih površin
- Vegetativno razmnoževanje iglavcev in zimzelenih listavcev
- Žalna floristika
Splošno izobraževalni predmeti
- Angleščina v stroki
- Eksponentna funkcija
- English Tenses for Food Processing and Nutrition Technicians
- Glasoslovje in oblikoslovje
- Kemija – vaje za 1. letnik
- Kvadratna funkcija
- Logaritmi
- Nemščina 1
- Nemščina 2
- Podjetništvo in trženje
- Polinomi
- Racionalna funkcija
- Različna pisna ocenjevanja slovenščine
- Strokovna terminologija v angleščini
- Uvod v sociologijo
- Uvod v linearno funkcijo
Živilstvo
- Biotehnologija
- Izdelava pekovskih in slaščičarskih izdelkov
- Izdelava alkoholnih pijač
- Izdelava pekovskih in slaščičarskih izdelkov – križanke za utrjevanje znanja
- Laboratorijske tehnike analiziranja živil in analiza živil
- Mesni izdelki
- Mleko, meso, ribe, jajca
- Mlinarstvo
- Oljarstvo
- Osnove biotehnologije s prehrano
- Osnove živilstva
- Osnovne vrste kruha in pekovskega peciva (pek)
- Pomoč pri pripravi obrokov – križanke za utrjevanje znanja
- Posebne vrste kruha in pekovskega peciva (pek)
- Posladkajmo se bolj zdravo
- Predelava žit do končnih izdelkov
- Prehrana in dietetika – BIC
- Prehrana in dietetika
- Priprava surovin v živilstvu
- Priprava živil živalskega izvora – meso
- Prodaja mesa in mesnin
- Razsek mesa
- Sadje, zelenjava, pivo
- Sladice
- Sladoled – DL
- Sladoled
- Stroji in naprave v živilstvu
- Tehnik ŽAN
- Temelji živilstva in prehrane – križanke za utrjevanje znanja
- Trajno pecivo
- Zahtevni pekovski izdelki
- Živilska mikrobiologija z biotehnologijo – vaje
- Živilska mikrobiologija