l1

BIOTEHNIŠKA ŠOLA MARIBOR

Vrbanska cesta 30, 2000 Maribor

Telefon: (02) 235 37 00

     eko sola  erasmus logo web3 facebook-icon

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Če ne spremenite nastavitev, se z njimi strinjate.

Razumem

logo1    logo2

logotip EKP 2014 2020 SIO 2020

Pogoji za vključitev v izobraževanje

Pri izrednem izobraževanju so najpomembnejši izstopni pogoji - tj. doseganje opredeljenih standardov znanja. Pri vstopnih pogojih je treba iskati različne možnosti vključevanja in napredovanja. Zato je potrebno odraslim omogočiti pogojni vpis in pogojno napredovanje.

Ob vpisu priloži fotokopijo dokazila o dokončani predhodni izobrazbi, fotokopijo rojstnega lista, zdravniško potrdilo, (če to zahtevajo razpisni pogoji) , potrdilo o državljanstvu in izpisek iz poročne matične knjige (za kandidate s spremenjenim priimkom) ter sliki za indeks in dokumentacijo.

Zahteve za vključitev opredelimo na podlagi presoje, katero poprejšnje znanje in spretnosti potrebuje posameznik, da bo lahko uspešen v programu in katere so posebne psihofizične zahteve za opravljanje poklica, kvalifikacije, za katere program usposablja. Izpolnjevanje zahtev se dokazuje z javno listino ali na podlagi ugotavljanja znanja, ki ga posameznik opravi pri za to pooblaščeni organizaciji, s priznavanjem delovnih in drugih izkušenj, ki ustrezajo pogojem za vključitev.