l1

BIOTEHNIŠKA ŠOLA MARIBOR

Vrbanska cesta 30, 2000 Maribor

Telefon: (02) 235 37 00

     eko sola  erasmus logo web3 facebook-icon

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Če ne spremenite nastavitev, se z njimi strinjate.

Razumem

logo1    logo2

logotip EKP 2014 2020 SIO 2020

Poljoprivredna škola Šumatovac v Srbiji

Mednarodna izmenjava dijakov Maribor – Aleksinac, Srbija

Mednarodna izmenjava dijakov

Maribor – Aleksinac, Srbija

(od 24. 20. 2016 do 30. 10. 2016)

V letošnjem šolskem letu 2016/17, smo se dijaki Biotehniške šole Maribor, dijaki Poljoprivredne škole »Šumatovac« iz Aleksinca iz Srbije ter učenci iz Vidina iz Bolgarije ponovno udeležili mednarodne izmenjave dijakov teh šol. Enotedenske izmenjave iz naše šole smo se udeležili: Nejc Perc, Žan Kostanjevec, Klavdija Kostanjevec, Andrej Danko, Monika Pavlič in mentorica - Marija Kolmanič Bučar.

Preberi več

Obisk dijakov Biotehniške šole Maribor mesta Aleksinac (Srbija) v okviru redne izmenjave dijakov med našo šolo in Poljoprivredno školo Šumatovac

Ponedeljek 19.10. 2015 - odhod iz Maribora. Potniki v kombiju: Patricija Harl - 4.a; Tamara Seme Romih – 3.c; Klavdija Kostanjevec – 3.c; Monika Steyer – 2.b in Nejc Perc – 2.d; spremstvo Drago Jakopin in šofer Slaviša Petrović.

Po prihodu dijakov in spremljevalcev Poljoprivredne škole Šumatovac v Maribor, smo se z njihovim kombijem odpravili proti Aleksincu. Ob odhodu nas je spremljajo sivo in deževno vreme, nebo je zajokalo in tako pokazalo vso žalost ob našem odhodu.

Preberi več

S srbskimi gosti smo bili v učilnicah na prostem

V okviru sodelovanja z Poljoprivredno školo Šumatovec iz Aleksinca V Srbiji smo imeli izmenjavo dijakov in učiteljev. Obiskali smo učilnici na prostem. Strokovno vodenje in organizacijo je imel gospod Simon Gračner, univ. dipl. inž. kmet..

Botanični vrt v Pivoli je zanimiv v vseh letnih časih, posebno privlačen pa je v jesenskih barvah.

Preberi več

Srbija 2013

NAŠI DIJAKI V ALEKSINCU (IZMENJAVA DIJAKOV)

Ponedeljek

Lep sončen ponedeljkov dan. Ura je osem. V sejni sobi naše šole se srečamo dijaki Ines, Teja, Aleš, Andrej in Janez ter učiteljica spremljevalka Bogdana Vratanar. Ker se ne poznamo, sledi predstavitev in stisk rok. Kmalu za tem vstopijo v sejno sobo dijaki Poljoprivredne škole Šumatovac iz Aleksinca v Srbiji. Sledi predstavitev in kratek pogovor.

Preberi več