l1

BIOTEHNIŠKA ŠOLA MARIBOR

Vrbanska cesta 30, 2000 Maribor

Telefon: (02) 235 37 00

     eko sola  erasmus logo web3 facebook-icon

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Če ne spremenite nastavitev, se z njimi strinjate.

Razumem

Kontakt

Vrbanska cesta 30

2000 Maribor

Telefon: (02) 235 37 00

E-pošta: info@bts.si

Fotogalerija

galerija

logotip EKP 2014 2020 SIO 2020

Dijaški biološki tabor 2019

Spoštovani! 

Herpetološko društvo že deveto leto zapored vabi srednješolce na Dijaški biološki tabor. Letos bo potekal med 30. 6. in 7.7. 2019 v Bistrici ob Sotli na Kozjanskem. Tabor je namenjen dijakom, ki jih zanimajo narava, biologija, raziskovalno terensko delo in naravovarstvo.

Vljudno vas prosimo, da informacijo o taboru posredujete dijakom na vaši srednji šoli. Dijaški biološki tabor je odlična priložnost, da mladi svoje teoretično znanje nadgradijo v praksi, še posebej pa ga priporočamo tistim, ki razmišljajo o vpisu na študij biologije. 

Na taboru bodo udeleženci spoznali biološko raznolikost in naravno dediščino območja. Podrobneje se bodo seznanili z biološkim delom in z metodami terenskega biološkega raziskovanja. Delo na taboru bo organizirano v manjših raziskovalnih skupinah (za netopirje, nevretenčarje, dvoživke, plazilce in botaniko), ki jih bodo vodili izkušeni mentorji. Ob popoldnevih bo prosti čas namenjen druženju, športnim in družabnim aktivnostim. 

Cena tabora je 100 EUR. 

Vse informacije in prijavnica so dostopni na spletni strani www.biotabor.si, po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na 040 578 438 (Jaka Kregar). 

PLAKAT ZA TABOR (pdf., 6,00 MB)

 

Lep pozdrav,

Jaka Kregar

Herpetološko društvo - Societas herpetologica slovenica